Blog

Erkekler için buz lazer epilasyon

erkekler-icin-buz-lazer-epilasyon.jpg

Erkekler için buz lazer epilasyon, çok yaygın bir şekilde kullanılan bir tüy alma yöntemidir. LAZER EPİLASYON, lazer ısısını kullanarak tüylerin kökünü yok eder ve böylece tüylerin geri dönmesini önler gerçek buz lazer epilasyon ise bu yanma işleminde acı hissi yaşamamanız için uygulanan bölgeyi anında soğutur.


Gerçek Buz lazer epilasyon, diğer tüy alma yöntemlerine göre daha etkili ve uzun süreli sonuçlar sunarken aynı zamanda hiçbir acı veya ağrısı da yoktur.

Erkekler için gerçek buz lazer epilasyon, en sık göğüs, kol, bacak, sırt ve bikini bölgesinde uygulanır. Bu yöntem, tüylerin kalınlığına ve rengine göre değişebilir ancak genellikle 4 ila 6 seans arasında gözle görülür sonuçlar alınır. Her seans, tüylerin daha az görünür hale geldiği ve böylece daha az tüy çıkmasına neden olduğu görülür.

Erkek gerçek buz lazer epilasyon  uzun vadeli sonuçlar sunar ve tüylerin geri dönmesini önler. Ancak, mutlaka düzenli seanslar şeklinde uzman, eğitimli personeller tarafından uygulanmalı ve kullanılan cihaz da dikkatli şekilde araştırılmalıdır.

Gerçek Buz Lazer olarak satışını gerçekleştirdiğimiz cihazlarımız ISO, CE, TÜV belgelerine sahip olduğu gibi FDA tarafından onaylı teknolojilere sahiplerdir.  Cihaz kıl kökünü analiz eder, ardından plan oluşturur ve atışlara başlar. Bu sayede özellikle erkeklerin aklına takılan tüylerim buz lazer için uygun mu sorusuna da cevap vermiş olur ve kişiye özel uygulama yapar.

Gerçek Buz Lazer Nerede WhatsApp ile İletişim Hemen Ara
Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım